Pagini

vineri, 29 mai 2015

Mic dejun la pahar - kefir cu capsuni

Fibre, antioxidanti si un superaliment – kefirul.
Sanatate la pahar cu un aport de energie pentru un bun inceput de zi.
Combinatie savuroasa, tentanta pentru toate categoriile de virsta.
O bautura delicioasa, consistenta, preparata din fructele proaspete pe care le avem  la indemina, la care se adauga o portie de kefir.
Se face imediat (daca ai un blender acasa sau mixer), este absolut natural, miroase si arata bine, are un gust  incredibil, este plin de vitamine si minerale.
Se serveste proaspat sau usor inghetat in zilele fierbinti ale verii.
In centrul atentiei, capsunile.
Toata bunatatea fructului este pastrata si transformata intr-o bautura perfecta, ce contine atat sucul natural al fructelor cat si pulpa acestora, prin simpla agitare intr-un blender pana la omogenizare.




Am combinat intr-un blender: 


- o portie de chefir (330 ml)
- o lingura de miere de albine
- 6 - 8 capsuni proaspete
- o lingura de seminte de susan


Am pus capsunile, chefirul, mierea si semintele de susan in vasul blenderului


si am pornit aparatul la prima treapta de viteza, dind timp 10 secunde ingredientelor sa se omogenizeze, dupa care am activat treapta a doua de viteza, asteptind pina ce amestecul a devenit cremos (max. 15 secunde). 
Nu mi-a ramas decit sa torn compozitia obtinuta in pahare si sa o servesc.


Cu siguranta o astfel de bautura va va ajuta sa treceti peste neplacerile provocate de astenia de primavara
O zi buna va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu