luni, 9 februarie 2015

Tort Batman & Wonder Woman

Tortul de astazi vine ca o continuare a postarii anterioare, in care am transformat in candy pops citeva din personajele angry birds.
L-am gindit intr-o varianta combinata, tinind cont atit de asocierea celor doua personaje in colectia de benzi desenate preferate de doi copii dragalasi, Andrei si Alexandra, cit si de preferintele lor dulci.
Sarbatoritul a fost Andrei, personajele lui preferate fiind Batman si Superman, supereroii cu identitati secrete, simbolurile luptei impotriva nedreptatilor. 
Cum exista si un personaj feminin ce lupta pentru dreptate, o eroina cu calitatile unei amazoane din mitologia greaca, aceasta este preferata Alexandrei, sora lui Andrei.
Diferenta de virsta foarte mica dintre cei doi frati i-a facut sa fie cei mai buni parteneri de joaca, Alexandra fiind modelul lui Andrei - in calitate de sora mai mare, motiv pentru care si desenele animate preferate sint aceleasi, cei doi impartindu-si frateste si rolurile eroilor lor animati.
In situatia aceasta, cum ar fi fost posibil ca eu sa disociez tema tortului?
Solutia?
Tort 2 in 1, Batman & Wonder Woman.
Doua jumatati cu trasaturi specifice, unite intr-un singur tort.



Jumatatea Wonder Woman: blat cu cacao, mouse de ciocolata neagra 52% cu crema de ou cu rom, mascarpone si frisca, cu umplutura cirese confiate.

Jumatatea Batman: blat pufos de pandispan, mouse de ciocolata alba cu aroma de migdale, crema de ou, mascarpone si frisca, cu umplutura de fulgi de migdale.

La multi ani copii!
Va imbratisam cu drag si pupam apasat obrajorii imbujorati!

Unchiul si matusa.

4 comentarii: