marți, 29 noiembrie 2016

Tort Balonul si ghetele de aur

Am intr-un buzunar al sufletului meu o amintire pretioasa.
Un prichindel ce abia poate vorbi, traieste cu multa pasiune si veselie pasele de fotbal cu fratele lui, spre deliciul nostru, bunici, parinti, matusi, rapusi de hohote de ras.
Bucuria copilului exprimata in chiote, atentia cu care urmareste mingea, precizia cu care o loveste dar mai ales forta sutului, lasa sa se intrevada un talent innascut.
Are un model in partenerul lui de joc si se straduie sa fie la inaltime.
Toata mimica este atat de hazlie incat spectacolul are un comic contagios.
Timpul insa a confirmat talentul personajului, si acum, la cei zece ani pe care i-a implinit, este un jucator de baza al echipei din care face parte.
Acesta este motivul pentru care, cu ocazia sarbatoririi zilei de nastere, am tinut sa ii fac o surpriza pregatindu-i un tort in care am inclus un mesaj, o urare pe care noi toti, familia lui i-o facem, dorindu-i sa-si cultive talentul iar acesta sa-i fie recunoscut la cel mai inalt nivel al acestui sport.
Matei, urmeaza-ti visul si demonstreaza-ti forta, atinge si depaseste performantele idolilor tai, munceste serios si vei cuceri titluri la care aspira toti sportivii.
Pentru noi esti deja un invingator!
Te iubim si iti dorim o viata frumoasa, plina de bucuriile victoriilor obtinute pe fiecare treapta pe care o urci in drumul tau spre omul care vei deveni.

La multi ani!


Surpriza!





 Muah!
Ti-a pregatit mamaia un tort ciocolatos pe gustul tau.

2 comentarii: