marți, 8 ianuarie 2013

Primul meu premiu - Blogul Anului 2012


Imi face mare placere sa impartasesc cu cititorii blogului meu bucuria nominalizarii pentru premiul “Blogul Anului 2012”.
Multumesc pentru aceasta onoare celor doua doamne ce au considerat ca postarile mele merita atentie: Mihaela Filip si Paula Gafitescu.
Consider acest premiu ca un semn pentru un an bun, inspirat, in care blogul meu sa adune multi, multi vizitatori care sa revina cu placere dupa ce vor incerca retetele mele.
Doresc tuturor un an imbelsugat, multe zile senine, bucurie si sanatate maxima.

La fel de mult ca atunci cind l-am primit ma bucur sa impart pretiosul premiu cu titularele urmatoarelor bloguri:
- Silvia - http://madebysilvia.blogspot.ro/ - pentru prietenia sincera, pentru deschiderea cu care mi-a impartasit minunatele secrete ale modelarii fondantului si incurajarea sustinuta a experientelor mele.
- Angi - http://angi-food.blogspot.ro/ - pentru originalitatea retetelor si minunatul mod de prezentare
- Luminita - http://luminish-s-cakes.blogspot.ro/ - pentru talentul desavirsit de a realiza opere de arta din fondant
- Daniela - http://danielaincucina.blogspot.ro/ - pentru clipele de buna dispozitie pe care mi le produce cu fiecare comentariu adus retetelor mele
- Margot - http://www.bistromargot.ro/ - pentru ineditul continutului blogului sau, pentru lucrurile interesante pe care ni le impartaseste deschizindu-ne altfel ochii asupra artei culinare

Imi doresc sa nu nedreptatesc pe nimeni si consider un mare cistig existenta numeroaselor bloguri culinare, motiv pentru care multumesc tuturor pentru timpul petrecut impartasindu-ne experientele personale din bucatarie.

Persoanele nominalizate de mine vor putea transmite premiul mai departe respectind urmatoarele reguli:

1. Selectează blogurile ce vor primi premiul Blogul Anului 2012.

2. Postează un articol în care nominalizezi blogurile respective (nu există un număr minim sau maxim admis) și acordă-le premiul.

3. Include un link către această pagină: ‘Blog of the Year 2012′ Award –
http://thethoughtpalette.co.uk/our-awards/blog-of-the-year-2012-award/ menționînd regulile de față în postul tău – a nu se altera regulile sau banner-ul premiului!

4. Anunță autorul fiecărui blog căruia îi acorzi premiul și împarte regulile cu aceștia.

5. Te poți alătura grupului Facebook creat pentru acest premiu – dă “like” pe pagina pe care o poți accesa aici (linkul de la punctul 5), putînd astfel să îți împarți blogul cu o audiență mai largă.

6. Adaugă un link către blogul persoanei care ți-a înmînat premiul și încarcă banner-ul premiului pe blogul tău, continuînd colecționarea stelelor (maximul este de 6).

4 comentarii:

  1. Felicitari si un an nou cu impliniri .
    La multi ani !

    PS . Astept noi retete si in 2013 !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravooo! Baga mare! Multa inspiratie si ingeniozitate si in 2013!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc mult stimata doamna!Acest premiu este o onooare pentru mine!
    Cele bune!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc din suflet, Florentina! Ma simt cu adevarat onorata! Si chiar daca ultimele zile au fost cu adevarat nebunesti in privinta timpului avut la dispozitie, eu abia astept sa-mi pot lasa stelutele sa straluceasca liber pe blog si sa ma mandresc ca le-am primit din partea unei persoane ca tine! Multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere