marți, 3 ianuarie 2017

Tort Frozen - Elsa si Olaf

Cu infinita emotie retraiesc in fiecare an momentul in care, intr-un 20 decembrie, intr-o „cutie” fara ambalaj festiv si funda, Mosul mi-a oferit in avanpremiera Craciunului, un dar pretios, putin sifonat si doar in scutec: o fetita.
Anii au trecut si bebelusul delicat s-a transformat intr-o minunatie de copil, cu o personalitate puternica, plina de energie, vesela si curioasa, inteligenta sa depasind limitele virstei.
Experimenteaza cu usurinta orice, de la dans si pina la sporturi extreme ( tiroliana, inot, escalada sau sarituri in trambulina elastica), rezolva puzzle-uri complicate, dar mai ales deseneaza si scrie.
Iubeste desenele animate la care are acces doar cu program, timp suficient insa cit sa dezvolte pasiuni pentru diferite personaje.
Au fost pe rind  Gummy Bear & „Parizaki”, Minnie, Patrula catelusilor cu Chase si Skye, la patru ani adorind-o pe Elsa.
Motiv pentru care, tortul aniversar pentru sarbatorirea implinirii celor patru ani a avut ca tema o scena din Frozen, pe care cu modestie dar cu multa dragoste am incercat sa o realizez.
Am conspirat cu fiica mea pregatind momentul insa copilul ne-a „citit” intuind ce urma.
Cu toate acestea, bucuria a fost maxima, efectul fiind magnific, completat de o toaleta pe masura.
La multi ani bucuria noastra!
Fie ca viata sa iti ofere mereu numai surprize placute, sa iti umple clipele cu bucurii, sa ai tot ceea ce iti doresti, sa visezi frumos si sa iti implinesti visele.
Noi, familia ta, vom fi mereu aici sa te ocrotim, sa te iubim si sa ne bucuram de stralucirea ta!













2 comentarii:

  1. Si frumos si gustos! Un tort de vis! Un gust proaspat si racoritor de zmeura, nascocit de o mamaie vesnic indragostita de nepotii ei! MMMuah! Sa ne tot faci!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Kyra, ai o familie minunata. La multi ani nepoatei tale, cat de mandra este ea cu tortul ei...foarte frumos lucrat, felicitari!

    RăspundețiȘtergere