vineri, 27 decembrie 2013

Tort Gummy Bear - "Parizaki"

Acum un an Craciunul aducea in viata noastra inca un dar minunat, semn ca sintem oameni buni si meritam din plin sa fim daruiti.
Darul nostru nepretuit era o fetita dragalasa, sanatoasa si cuminte, un ingeras de copil caruia parintii sai i-au dat un nume frumos: Ariadni Antola.
Anul acesta Ariadni a implinit un an.
Un an incarcat de experiente noi, transformari si bucurii.
Am sarbatorit impreuna evenimentul fericit bucurindu-ne de clipe vesele, pline de emotie, surprizele coplesindu-ne pe toti.
Cel mai surprins a fost insa copilul care a ramas mut de emotie cind, tronind in mijlocul tortului, si-a facut aparitia personajul preferat, Gummy Bear - "Parizaki".
Pe refrenul sau ritmat a invatat ea primele miscari de "dans", aparitia lui pe ecran stirnindu-i strigate vesele si facind-o sa bata din palme cu bucurie.
La multi ani comoara noastra draga, sa cresti sanatoasa si frumoasa, sa te bucuri de copilaria curata, lipsita de griji, vesela si insorita pe care ti-o vegheaza parintii tai si noi – bunici, matusi, veri si unchi.
Ai venit pe lume dintr-o mare dragoste, intr-o familie iubitoare ce va face orice ca tie sa iti fie bine, sa fii ocrotita si sa simti ca esti iubita.




Blat de pandispan pufos
Crema de ciocolata alba si crema de ou cu cocos
Crema de ananas si frisca
Insiropat cu sirop de ananas





Un comentariu:

  1. Ce frumos tort ne-ai facut si ce frumos ne-ai urat, mama! M-ai facut sa pling, si acum si atunci :) MMMMUAH! De la amandoua!

    RăspundețiȘtergere