joi, 8 martie 2012

La multi ani!

Pentru ca sinteti cele care insenineaza zilele tuturor celor pe care ii iubiti, pentru ca sinteti cele care suflati dragoste peste orice faceti pentru familia voastra, pentru ca sinteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sinteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...
De aceea, in aceasta zi fiti frumoase pentru voi, primiti iubirea ce vi se ofera, lasati mingiierile sa va incalzeasca si traiti-va fericirea.


4 comentarii:

  1. La Multi Ani, mama! Sotul, fetele, ginerii si nepotii tai te iubesc! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunatii mei!
    Si eu va iubesc pe toti.

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde se găsește lemon curd ? este o pastă din lămăie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lemon curd este de fapt o cremă de lămâie pe bază de ouă, care se face foarte simplu.
      Amestecă la bain-marie 3 ouă, 150g de zahăr, 50g de unt, zeama şi coaja de la 2 lămâi (ar trebui să obţii aproximativ 150ml zeamă şi 1 lingură de coajă rasă). Se ţine vasul pe foc aprox. 15 minute amestecind continuu până când începe să se îngroaşe crema. Asta înseamnă că ouăle nu mai sunt crude şi crema este gata. După ce se răceşte poate fi folosită în prăjituri.

      Din aceste cantităţi se obţin aproximativ 400g de cremă. Pusă într-un borcan închis etanş şi ţinută la frigider, poate rezista până la o săptămână."

      Ștergere