Un desert de duminica, fara prea mari pretentii, insa cu un gust desavirsit, incluzind arome preferate si ingrediente simple, aflate la indemina: Tort cu mousse de menta si ciocolata.
Blat pandispan cu cacao:
- 6 oua
- 180 grame zahar
- 160 grame faina
- 20 grame cacao
insiropat cu lichior Kahlua de cafea
Mousse de menta:
- 250 grame (o cutie) mascarpone
- 50 ml sirop concentrat de menta
- 2 galbenusuri
- 50 ml lapte
- 50 grame zahar
- 200 ml smintina dulce
- 50 grame zahar pudra cu aroma de vanilie
- 5 grame gelatina
- visine din visinata
Mousse de ciocolata:
- 200 ml smintina dulce
- 200 grame ciocolata neagra
- 2 galbenusuri
- 50 ml lapte
- 50 grame zahar
- visine din visinata
Decorat cu frisca cu adaos de sirop de menta concentrat
Blat pandispan cu cacao:
- 6 oua
- 180 grame zahar
- 160 grame faina
- 20 grame cacao
insiropat cu lichior Kahlua de cafea
Mousse de menta:
- 250 grame (o cutie) mascarpone
- 50 ml sirop concentrat de menta
- 2 galbenusuri
- 50 ml lapte
- 50 grame zahar
- 200 ml smintina dulce
- 50 grame zahar pudra cu aroma de vanilie
- 5 grame gelatina
- visine din visinata
Mousse de ciocolata:
- 200 ml smintina dulce
- 200 grame ciocolata neagra
- 2 galbenusuri
- 50 ml lapte
- 50 grame zahar
- visine din visinata
Decorat cu frisca cu adaos de sirop de menta concentrat
imi vine apa in gura :D
RăspundețiȘtergere