Intrucit in postarea anterioara am prezentat prepararea chiftelelor, pentru a nu mai relua modul de pregatire al acestora, vin in completare cu chiftelutele marinate.
De fapt, totul consta in pregatirea unui sos de rosii in care vom adauga pentru citeva minute, la sfirsit, chiftelele pregatite in prealabil.
Pentru sos se paseaza o conserva de rosii decojite (500 ml).
Se incinge o lingura de ulei peste care se adauga rosiile pasate.
Se mai adauga o ceasca zeama de carne sau, in lipsa, o ceasca de suc de rosii.
Se pun patru - cinci frunze de dafin, vreo zece boabe de piper, se pune sare dupa gust si se lasa sa dea citeva clocote.
Se adauga chiftele prajite din timp si se da vasul la cuptor.
Mincarea este gata cind sosul a scazut suficient si s-a legat, si va avea o consistenta cremoasa.
Frunzele de dafin ii vor da o aroma deosebita.
De fapt, totul consta in pregatirea unui sos de rosii in care vom adauga pentru citeva minute, la sfirsit, chiftelele pregatite in prealabil.
Pentru sos se paseaza o conserva de rosii decojite (500 ml).
Se incinge o lingura de ulei peste care se adauga rosiile pasate.
Se mai adauga o ceasca zeama de carne sau, in lipsa, o ceasca de suc de rosii.
Se pun patru - cinci frunze de dafin, vreo zece boabe de piper, se pune sare dupa gust si se lasa sa dea citeva clocote.
Se adauga chiftele prajite din timp si se da vasul la cuptor.
Mincarea este gata cind sosul a scazut suficient si s-a legat, si va avea o consistenta cremoasa.
Frunzele de dafin ii vor da o aroma deosebita.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu